Damer Køb Nude Hilda Nero Sort Sko Online Boots & Støvler 49569-03

  • Model: 49569-03
  • 954 Antal på lager

Vælg venligst:

DKK677  DKK591
Spar: 13% off

Qty:
Imagenes (clic sobre la imagen):
Damer Køb Nude Hilda Nero Sort Sko Online Boots & Støvler 49569-03
Damer Køb Nude Hilda Nero Sort Sko Online Boots & Støvler 49569-03

Product Description:

Varemærke:

Nude

Kategori:

Dame

Skotype:

Boots & Støvler

Farv:

Sort

Pasform:

Stor

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Læder

Detaljer:

Lynlås

Varenummer:

49569-03

Nude Hilda Nero


Nude er en populær virksomhed, som blev grundlagt i Skandinavien i 2010 af Stefan og Angelique Thunholm. Virksomheden er kendt for sine utroligt smagfuldt designersko med et stilfuldt, moderne og skandinavisk design. Den grundlæggende idé er at udvikle flotte og komfortable sko i et rent design og med få materialer. Selve produktionen foregår i Italien og med ægte læder. Nude Hilda Nero er en rigtig populær og trendy skomodel, der passer til det meste af året. Skoene er lavet af et blødt og tilpas blankt skind samt elegante og udstikkende detaljer, såsom en lynlås i midten af skoen. Den ret høje sål giver dine fødder en behagelig stødabsorbering ved brug.

Stabile materialer af en høj kvalitet


Materialevalget er meget vigtigt, når det kommer til Nude, som kun arbejder med det bedste læder. Hilda Nero er en tidløs skindsko, der føles lidt som en krydsning mellem sneakers og en efterårssko. Skindet er meget blødt og giver skoene en både feminin og elegant fornemmelse. Ønsker du et optimalt greb på ujævne overflader, har skoene en kraftig gummisål med god struktur. Den flotte og smarte lynlås på skoens overdel gør det nemt og smidigt, at tage skoene hurtigt af og på.

Letanvendelige sko til hele året


Hilda Nero er en populær skomodel fra Nude. Det stilfulde og tidløse design gør skoene utroligt alsidige og lette at kombinere med forskellige tøjstile og farver. Nude mener, at designet er nude, og det er derfor selve personen, der fuldender det, og det er noget, der passer utroligt godt på disse flotte sko. Du kan nemt selv vælge, hvilket outfit og stil du ønsker at opnå. Hilda Nero hjælper dig blot med at perfektionere det, du ønsker at opnå. Prøv gerne at eksperimentere med farver og mønstre, så skoene pludselig bliver en flot kontrast. At klæde sig i et nedtonet og stilfuldt outfit fungerer også fint med Hilda Nude Nero.

Tag hånd om dine sko


Hilda Nero er fremstillet af et blødt og blankt skind. Eftersom skind er et levende materiale, vil det få visse skader og mærker efter noget tids brug. Dette er helt naturligt, og skoene former sig efter din livsstil og dine fødder. Mærker på skoene bidrager til karakter og gør skoene flottere, men for at selve kvaliteten skal bevares, er det vigtigt, at du tager dig ordentligt af dine sko. Der er mange gode skindplejeprodukter til Hilda Nero. Hvis du ønsker at bevare den blanke finish, kan du behandle skoene med passende skofedt.Vis mere.Visa mindre.

Damer Køb Nude Hilda Nero Sort Sko Online Boots & Støvler 49569-03 
Copyright © 2019 www.resist365.org.All Rights Reserved.RSS produkt Feed :: Damer Køb Nude Hilda Nero Sort Sko Online Boots & Støvler 49569-03